Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Provenciaalse lamskoteletjes uit de braadzak

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 courgette
200 gr oesterzwammen
zout
2 uien
geperste knoflookteen
uitgelekte maiskorrels
1 takje tijm en rozemarijn
3 el gehakte peterselie
3 el gehakte salie
3 el rode wijn
1 el olijfolie
4 dubbele of 8 enkele lamskoteletjes

Bereiden

Een courgette en 200 gr oesterzwammen in reepjes snijden en met zout, 2 uien in partjes, geperste knoflookteen, uitgelekte maïskorrels uit blik, blaadjes van 1 takje tijm en rozemarijn, 3 el gehakte salie en peterselie, 3 el rode wijn en 1 el olijfolie mengen en in een braadzak scheppen. Er 4 dubbele of 8 enkele lamskoteletjes op leggen. De zak met een sluitclip sluiten. In een oven schaal leggen, inprikken, bij 175 graden in 30 min gaar laten worden en 5 min laten staan. De braadzak openen.
Serveertip : met lintmacaroni serveren.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Thaise hachee met lente-ui en kokosmelk
Lamsburgertjes
Shoarmavlees met groenten en rijst in de wok
Lamskoteletjes met artisjokyoghurt
Thaise lamscurry met gekruide rijst

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes